• 20180410085705
 • 1920x496-1
 • me porosi

  me porosi

  Ne bëjmë të gjitha punët nga grumbulluar pjesë të vogla për etiketimin e mallrave tuaja për pritjen efikase.
 • cilësi

  cilësi

  Cilësia është në qendër të çdo gjë që bëjmë, kemi shqyrtuar, provë dhe kontrollin e çdo artikull të vetëm të destinuara për eksport.
 • kohë

  kohë

  Ne do të përgjigjen pyetjeve të biznesit të lidhura në 24 orë dhe urdhërat anije në 48 orë.
 • 20180409133454
 • 20180409133518

RRETH NESH

Ne ofrojmë me cilësi të shumta të lartë të telefonit dhe zëvendësimin tabletë celular pjesëve të riparuar dyqane dhe tregtarët me shumicë në të gjithë botën. Nuk është inspektimi rreptë në cilësinë, shkalla e dëmtuar është më e ulët se 1%. Ne ofrojmë një garanci 12 muaj për pjesët pa dëme të bëra nga njeriu. Kur keni nevojë për të blerë pjesë të telefonit celular dhe ekranet në sasi të mëdha, ne jemi zgjedhja juaj e mirë!

MËSO MË SHUMË

Produkte Featured

WhatsApp Online Chat !